Specifiek ontwerp

Wil je heel graag een poster van die ene voetballer, of dat ene team? Vraag hier een specifiek ontwerp aan en wij leveren binnen 2 weken jouw ontwerp op.

Ontwerp aanvragen

Over ons

Bij Kick-Off prints vind je unieke illustraties van voetbalclubs en hun spelers die zijn afgedrukt op hoogwaardig papier. Elk ontwerp is zorgvuldig samengesteld om de passie, het vakmanschap en de strijd van het spel te weerspiegelen.

We zijn trots op het leveren van kwaliteitsproducten en uitstekende service aan onze klanten. Onze posters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en worden verzonden in stevige verpakkingen om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat bij jou aankomen. We bieden ook een 30 dagen geld-terug-garantie, zodat je zeker weet dat je tevreden zult zijn met je aankoop. Ook staan we open voor aangepaste of nieuwe ontwerpen, om jouw zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

Dankjewel dat je ons hebt bezocht en we hopen dat je net zo enthousiast bent over onze posters als wij. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - we helpen je graag verder!