Specifiek ontwerp

Wil je heel graag een poster van die ene voetballer, of dat ene team? Vraag hier een specifiek ontwerp aan en wij leveren binnen 2 weken jouw ontwerp op.

Ontwerp aanvragen

Ontwerp aanvragen

 

Specifistickerek Ontwerp

Wil je heel graag een poster van die ene      voetballer, of dat ene team? Of wil je graag onze ontwerpen laten drukken op een specifiek product? Vraag hier een specifiek ontwerp aan en   wij leveren binnen 2 weken jouw ontwerp op.

 

Wij bieden je de mogelijkheid om je eigen, op maat gemaakte ontwerp aan te vragen voor een poster die perfect past bij jouw visie en behoeften.

Of je nu een speciaal cadeau wilt maken of een ontwerp wilt van jouw favoriete spelers, onze illustrator staat voor je klaar. Het proces is eenvoudig:

Stap 1: Deel je ideeën

Neem contact met ons op en deel je ideeën, wensen en vereisten voor je ontwerp. Vertel ons over het ontwerp, de stijl, de kleuren en de grootte die je in gedachten hebt. Ook willen we graag weten of je deze mét of zonder lijst wilt ontvangen. 

Stap 2: Creatie door onze illustrator

Onze illustrator gaat aan de slag om een uniek en persoonlijk ontwerp te creëren op basis van jouw specificaties. We houden je op de hoogte van de voortgang en vragen om jouw feedback.

Stap 3: Perfectie bereiken

We blijven samenwerken tot we het perfecte ontwerp hebben bereikt dat aan al je verwachtingen voldoet. Pas wanneer jij tevreden bent, gaan we over tot de volgende stap.

Stap 4: Productie en levering

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, zorgen we voor de productie en levering van je op maat gemaakte poster. We gebruiken hoogwaardige materialen en het pakket wordt zorgvuldig verpakt zodat je kunstwerk binnen enkele werkdagen bij jou aankomt.

Neem vandaag nog contact met ons op om je ideeën te bespreken en samen iets moois te maken!