Specifiek ontwerp

Wil je heel graag een poster van die ene voetballer, of dat ene team? Vraag hier een specifiek ontwerp aan en wij leveren binnen 2 weken jouw ontwerp op.

Ontwerp aanvragen

FAQ

Wat is jullie retourbeleid?

We bieden een 30-daagse geld-terug-garantie op al onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan contact met ons op en we zullen je terugbetaling zo snel mogelijk verwerken.

Hoelang duurt de verzending?

Verzendingstijden kunnen variëren afhankelijk van je locatie, maar we streven ernaar om alle bestellingen binnen 1-3 werkdagen te verwerken en te verzenden. Standaard verzending duurt meestal tussen de 5-10 werkdagen.

Bieden jullie internationale verzending?

Ja, we verzenden wereldwijd! Houd er rekening mee dat internationale verzendtijden kunnen variëren afhankelijk van je locatie.

Hoe worden jullie posters afgedrukt?

Onze posters worden afgedrukt met behulp van hoogwaardige druktechnologie om de best mogelijke kwaliteit en helderheid te garanderen. We gebruiken premium papier voor een professionele uitstraling en gevoel.

Kan ik een aangepast ontwerp aanvragen?

Neem contact met ons op met je specifieke wensen en we zullen ons best doen om aan je verzoek te voldoen.

Worden jullie posters ingelijst geleverd?

We bieden momenteel geen inlijstservices aan, maar al onze posters zijn ontworpen om in standaardlijsten te passen die gemakkelijk verkrijgbaar zijn bij de meeste woningdecorwinkels.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

We accepteren alle belangrijke creditcards en PayPal voor jouw gemak.